Hiss/Diss a la Hellström

Med tanke på att våren verkligen kommit nu (i nästan hela Sverige iallafall) tänkte jag dra till med några hiss och diss i mode-väg! (Jag kommer förövrigt leta idéer på alltomstockholms inlägg som ni hittar om ni klickar på namnet!) OBS!!! Ta allt med en nypa salt, det finns flera personer som passar i kläderna/stilarna jag dissar, detta är från min synvinkel bara och jag själv vill inte känna mig som en gris från 60-talet vilket jag gör i vissa av exemplena, tack på förhand!
 
Hiss + "Basfärgerna för våren 2015 är beigt, vitt och ljusgrått" skriver alltomstockholm. Jag är inte så mycket för det där med basplagg just för att jag älskar att stå ut. Jag drar gärna på mig ett par gråa discopants och en vit oversize-tröja och matchar med ett par skor i skrikig färg, men basfärger funkar alltid, och vi alla har ett och annat basplagg i garderoberna att följa trenden med!
 
Diss - Förutom att basfärger är nice i vår meddelar även alltomstockholm att "tuggummi-rosa" är sjukt inne i vår. Jag är en av de få tjejerna som ogillar "mes-rosa" som jag kallar den. Okej, det finns människor som kan make it work, men jag känner mig som en gris i ljusrosa.. Ogillas
 
Hiss + Accesoarer! Okej, nej jag har inte jätteofta snygga örhängen eller ett flashigt halsband, men ett par feta solglasögon och små glammiga armband sitter alltid fint! Mina silvriga Thomas Sabo-armband i olika storlekar har jag på mig varenda dag och det funkar till allt. (silver håller sig kvar, så rekomenderar skarpt!)
 
Diss - Bootcut-byxan. Amen lägg ner hörni, förlåt men please let them stay in the 60s. Har inte mer att säga än det. 
 
Hiss + Enkelheten. Det är skönt att man (om man en dag vaknar upp och känner för att inte göra något alls, men man blir tvingad pga "skolplikt..") slipper känna press då basic kläder och enkelhet klär alla i vår. Silhuetternas ledord får våren är "löst, avslappnat och elegant", så ett par vida, vita och ett vitt lösare linne med något smalt skärp i midjan låter som en dröm-outfit jag måste införskaffa mig innan våren hinner ta slut.
 
Diss - Conversen. Förlåt tjejer, men är de inte lite tråkigt nu? Ja dom är pisssnygga och så, men är det inte dags att mixa till det lite? Dra på ett par Adidas-superstar skor, Nike Air max eller bara ett par enkla ballerina från Dinsko. Converse har varit ett måste flera år i rad nu, let's change that!! (och är det så att ni fortfarande verkligen behöver något par converse, köp Helvita, helsvarta eller i något freakigt-mönster, pisscoolt!)
 
Så hörni, där har ni mina hissar och dissar, och nej, mina dissar är inte riktiga dissar egentligen utan mer va jag är rätt trött på och vad jag själv inte drar på mig. Vissa passar (som jag sa innan, borde inte ens behöva skriva det här igen men gör det iallafall) jätte bra i det och vissa är verkligen skitsnygga i bootcut jeans och pastellrosa, converse är snyggt på typ alla men ni förstår, jag menar inte att detta är fult på någon på något sätt utan att jag själv inte skulle lägga ner pengar på detta. Kramisar på er!
Kläder och inköp | | Kommentera |
Upp